Home Mennesker Sundhed Hvordan plejer du dit ansigt bedst muligt?

Hvordan plejer du dit ansigt bedst muligt?

Der findes mange veje til Rom. Det gælder ikke mindst, når vi taler om ansigtspleje. Og de bedste resultater viser sig oftest, hvis du ikke blot kører ned ad én vej, men i stedet udforsker dem alle på én gang (for nu at holde fast i analogien). Med denne miniguide kan du blive klogere på forskellige metoder til, hvordan du kan pleje dit ansigt bedst muligt, så det forbliver smukt og sundt i mange år endnu.

Ansigtspleje

For at give din hud de bedste forudsætninger, er det en god idé at gøre brug af en fornuftig produktserie indenfor ansigtspleje. De fleste serier tilbyder heldigvis både cleanser, moisturizer, olier, serum… ja kort sagt alt, hvad din hud har brug for, for at kunne føle sig veltilpas. Vælg en god produktserie og kom ind i en god rutine med den, så vil du se resultater inden for kort tid.

Spis sundt

Bumser, hudorme og andet skidt og snavs rimer ikke på ansigtspleje. Og selvom der findes produkter, der kan hjælpe dig med disse udfordringer, så er det lige som så meget andet altid bedre at arbejde forebyggende med disse. En måde at gøre det på er at tænke over, hvad du spiser. En usund og meget fed kost vil nemlig ofte føre til flere urenheder i dit ansigt, og skærer du ned på den usunde mad, begrænser du derfor også risikoen for, at disse urenheder opstår.

Husk søvnen

Har du sorte render under øjnene? Og føles det, som om din hud ”hænger” lidt i ansigtet? Så kan det meget vel skyldes, at du ikke får søvn nok. Søvn og hvile ikke bare godt for kroppens indre; det er bestemt også godt for kroppens ydre. Stræb derfor efter at få minimum 7-8 timers søvn hver nat, så både du og din hud er frisk og veludhvilet.

Drik masser af vand

Vi har allerede været inde på kosten, men faktisk er dit væskeindtag også med til at holde ansigtshuden stram og smuk. Du kan måske ikke direkte drikke dig til en smukkere hud, men ved at drikke 1,5-2 liter vand dagligt undgår du, at din hud tørrer ud. Husk derfor altid at have en drikkedunk eller et glas vand stående på bordet ved siden af dig.

Undgå for meget sol

Det er dejligt at sole sig, når solen kigger frem om sommeren, men faktisk skal vi ikke have ret meget sol, før huden i ansigtet begynder at tage skade af solens stråler. Du bør derfor undgå langvarige ophold i direkte sol, og i øvrigt sørge for altid at bruge solcreme, når du er i solen. Solcremen beskytter aktivt mod solens stråler, så din hud ikke tager skade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments