Home Uncategorized Hvordan laver jeg en god investering?

Hvordan laver jeg en god investering?

Ønsker du at få pengene til at arbejde for dig, så du har råd til et nyt køkken, en jordomrejse, mindre arbejdstid eller noget helt andet? Så skal du læse med her, hvor du får en meget nem opskrift på, hvordan du kan fordoble din formue.

Du skal tænke langsigtet

Hvis du investerer dine penge, kan det bedst betale sig at tænke langsigtet, fordi dine penge vokser sig større hurtigere jo længere tid, du lader dem stå på din investering. En langtidssigtet investering vil sige, at du skal lade pengene stå i minimum 10 år, hvis du ønsker den helt store gevinst. Tålmodighed kan betale sig.

Opret en månedsopsparing

Du kan oprette en månedsopsparing på nordnet.dk. Her anbefaler jeg, at du lader andre gøre arbejdet for dig, da det er mere sikkert. Derfor skal du trykke på månedsopsparing og dernæst ”hjælp mig med at finde fonde”. Giv din månedsopsparing et navn såsom ”et bedre hjem” og vælg den lange tidshorisont. Herefter skal du angive, hvor meget du ønsker at spare op om måneden.

Jo flere penge du kan lægge til side, jo hurtigere vil du kunne fordoble din formue. Det er rigtig godt, hvis du kan lægge 5.000 kr. til side om måneden, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Som det næste skal du vælge nogle faktorer, som er vigtige for dig. Her anbefaler jeg at vælge ”bæredygtige fonde”, fordi du ellers kan risikere at støtte våbenhandel, olieindustrien og andre uetiske formål.

Til sidst skal du blot opgive dine kontooplysninger og sætte penge ind. Det er en god idé at lave en automatisk betalingsaftale, så du blot kan læne dig tilbage og glæde dig over at have lavet en sikker og god investering.

Sådan finder du penge til din investering

Har du svært ved at sætte penge til side hver måned, kan du prøve at lade vær med at købe sko, tøj og takeaway. Du vil formentlig opleve, at du faktisk kan undvære alt dette i lang tid. Du kan prøve at lave et mål om ikke at købe nyt tøj og sko samt takeaway i et år. Gør det gerne til en konkurrence eller en leg at spare dér, hvor pengene går til noget, som ikke er en god forretning for dig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments