Home Hobby Hvad koster et webhotel?

Hvad koster et webhotel?

Du behøver ikke betale en halv bondegård for et godt webhotel. Der findes mange billige webhoteller på markedet, som kan opfylde alle dine behov. Men hvad indebærer et godt webhotel? Er det vigtigt, at det skal være professionelt, billigt eller have masser af plads? 

I dagens Danmark er der så utrolig mange webhoteller, at det kan være svært at danne sig et overblik. 

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente at betale for et webhotel, og hvordan du finder den bedste udbyder. 

Vælg dit webhotel med omhu

Alt efter dit behov og budget kan du finde et billigt webhotel, som opfylder dine krav. Når du begynder at lede efter webhoteller, vil du hurtigt se, at der er en kæmpe forskel på prisen på de forskellige udbydere. Det kan være fristende at vælge det første og det bedste, så længe det er billigt, men er det en god ide?

Et billigt webhotel er ikke altid er lig med dårligt. Du skal passe på med ikke at falde i fælden og købe den billigste pakke, for du kan risikere at serveren går ned, fordi den ikke kan holde til størrelsen på dit websted og den mængde trafik, som du har.

Priser på webhoteller stiger efterhånden

De fleste webhoteller tilbyder en intropris, som efterhånden stiger efter 1 år. Introprisen kan for eksempel starte på helt ned til 10 kr om måneden det første år, hvor efter denne pris kan stige til det tredobbelte på det andet år. Det kunne for eksempel se sådan her ud: 

  • 10 kr/md det første år
  • 30 kr/md det andet år

Dette er en estimeret pris på et billigt webhotel. Andre har en startpris på for eksempel 15 kr/md, men stiger til helt op til 160 kr/md efter det første år. Andre webhoteller har den samme intro pris, som også er gældende årene derefter.

 Forskellen på webhoteller

Måske kigger du på ovenstående eksempler på priser og tænker, at det klart giver bedst mening at vælge den billigste løsning. Dog skal du huske, at der er forskel på de professionelle og billige webhoteller. De professionelle webhoteller tilbyder ofte mere plads, har en bedre performance og kan holde til mange besøgende på dit websted.

Det billigste er ikke altid det bedste. Når det er sagt kan du sagtens finde et billigt webhotel til dit projekt, som yder lige så god performance som de dyre webhoteller.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments